Boogtenten

Onze twee zeer solide Boogtenten met een afmeting van 5 x 5,5m. zijn afkomstig uit het Nederlandse leger en staan bij ons op twee bijzonder mooie en rustige plaatsen.

Privacy en prachtig uitzicht

De boogtenten staan ieder op een eigen plateau van waaruit u een schitterend uitzicht over de omgeving heeft. Rondom deze plateaus grazen onze pony’s en schapen. op korte afstand van de tent heeft u een eigen badkamertje ter beschikking met douche, toilet en wasbak. Ook bevindt zich daar een gezamenlijke afwasplaats.

De boogtenten beschikken evenals de tipi’s over een complete inrichting o.a.: een twee-persoonsbed, een stapelbed en een extra bed, allen voorzien van echte matrassen, dekbedden en kussens (uw bed is opgemaakt bij aankomst), kooktoestel, keukenuitrusting, ligstoelen, campingstoelen, picknicktafel en hangmat. 

Het zwembad en speeltoestellen bevinden zich net als het sanitair op korte afstand van de tent. We bieden de boogtent aan voor maximaal 5 personen. Handdoeken zijn bij ons te huur, zodat u alleen maar voor uw kleding en toiletartikelen hoeft te zorgen.

De aankomst en vertrekdag voor de boogtenten is in het hoogseizoen op zondag. We hebben naast de tipi’s voor leger boogtenten gekozen omdat wij op onze plateaus sterke, solide, bijzondere tenten willen aanbieden want tenslotte is onze slogan:

Kamperen maar dan anders

Roussel

Roussel