Campervan

De Camper en Caravan staan gezamelijk op een zonnig en rustig gelegen plateau met een zeer fraai uitzicht over een vismeer en onze dierenweide.

Anders Kamperen kan in de Campervan !

De camper heeft bergruimte, een knusse royale zithoek en mogelijkheid tot het creëren van extrra slaapplaatsen. De caravan dient als slaapkamer, hier bevinden zich 4 slaapplaatsen (1 x stapelbed van 80 cmx 1.90m. en 1 x 2-persoonsbed van 1.60m. x 2.00m.), bij aankomst staat uw bed opgemaakt klaar.

We bieden de Campervan aan voor max. 5 personen (extra personen alleen in overleg). Koken kunt u buiten op een 3 pits camping-gaskookplaat. Pannen, borden, bestek, tafelkleed, glazen mokken e.d. bevinden zich in de camper. Buiten staat een picknicktafel, 2 relaxstoelen,een hangmat en campingstoelen.

Een luifel die aan de camper vastzit zorgt samen met een royaal driehoekig doek voor de schaduw. De Caravan en Camper beschikken net als onze tenten over een koudwater-buitenkraan en electriciteit. Het privésanitair (eigen badkamertje met douche, wasbak en toilet), de afwasplaats en de koelkast bevinden zich op korte afstand van het plateau (bij de badkamertjes van de boogtenten, onder het houten zwembad terras).

Daar bevindt zich ook een trampoline, wip, schommel en glijbaan. Handdoeken zijn bij ons te huur zodat u alleen voor kleding en toiletartikelen hoeft te zorgen.

Roussel

Roussel