Anders kamperen kan in de Campervan!

De Campervan, veel privacy en prachtig uitzicht

 

De twee caravans staan gezamenlijk op een zonnig en rustig gelegen plateau met zeer fraai uitzicht over een vis meer en onze dierenweide.De wooncaravan heeft veel bergruimte,een vast 1 persoonsbed (190×90) een knusse royale zithoek en mogelijkheid tot het creëren van extra slaapplaats. De slaapcaravan dient als slaapkamer, hier bevinden zich 4 slaapplaatsen (1 x stapelbed van 80 cmx 1.90m. en 1 x 2-persoonsbed van 1.60m. x 2.00m.), bij aankomst staat uw bed opgemaakt klaar.

We bieden de Campervan aan voor max. 5 personen (extra personen alleen in overleg). Koken kunt u buiten op een 3 pits camping-gaskookplaat. Pannen, borden, bestek, tafelkleed, glazen mokken e.d. bevinden zich in de camper. Buiten staat een picknicktafel, 2 relaxstoelen,een hangmat en campingstoelen.

Een rieten afdak zorgt samen met een royaal driehoekig doek voor de schaduw. De Caravans beschikken net als onze tenten over een koudwater-buitenkraan en electriciteit. Het privésanitair (eigen badkamertje met douche, wasbak en toilet), de afwasplaats en de koelkast bevinden zich op korte afstand van het plateau (bij de badkamertjes van de boogtenten, onder het houten zwembad terras).

Daar bevindt zich ook een trampoline, wip, schommel en glijbaan. Handdoeken zijn bij ons te huur zodat u alleen voor kleding en toiletartikelen hoeft te zorgen.

Roussel

Roussel