Algemene voorwaarden

Reservering

na ontvangst van uw reserveringsaanvraag, ontvangt u na enkele dagen de bevestiging van ons. tevens ontvangt u hierbij de factuur. nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen is de reservering definitief.

Huurperiode

De huurperiode voor de Tipi’s en de Gites 1,2 en 3 is minimaal 1 week en loopt van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. De huurperiode voor de Boogtenten, Campervan en de Gites 4 en 5 is minimaal 1 week en loopt van zondag 15.00 uur tot zondag 10.00 uur Buiten het seizoen is het ook mogelijk om onze appartementen voor een kortere of langere periode te huren. Informeer bij ons naar de prijzen. De tarieven voor de passantenplaatsen gelden per nacht.

Betaling

De aanbetaling voor iedere reservering bedraagt 50% van het totale factuurbedrag en dient binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn (zonder aanbetaling kunt u geen aanspraak maken op uw reservering).

Het resterende factuurbedrag dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reservering binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode dient het totale factuurbedrag direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan.

Het totale factuurbedrag dient in elk geval te zijn voldaan voordat de tipi of het appartement kan worden betrokken of voordat u de camping à la ferme wilt betreden.

Annulering

Annulering dient schriftelijk en ondertekend door de persoon die het reserveringsformulier heeft ondertekend te worden gedaan.

Wanneer een annulering meer dan 10 weken voor het begin van de huurperiode wordt gedaan, wordt 70% van de aanbetaling teruggestort.

Bij annulering 8 tot 10 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van de totale huursom teruggestort.

Bij annulering 4 tot 8 weken voor het begin van de huurperiode wordt 40% van de totale huursom teruggestort.

Bij annulering 4 weken of minder voor het begin van de huurperiode wordt 10% van de totale huursom teruggestort.

Voor annulering op de begindatum van de huurperiode of daarna geldt dat er geen restitutie wordt gedaan. Wij adviseren u een volledige reis,- annulering- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

 

Schoonmaak

Schoonmaakkosten rekenen wij niet mits u het huisje, de campervan of de tent schoon achterlaat. Hieronder verstaan wij voor de tenten en campervan:

 • beddengoed afhalen
 • vegen
 • kooktoestel, koelkast en keukengerei schoon achterlaten
 • vuilnisbak legen
 • het sanitair schoon achterlaten.

Voor de gites:

 • beddengoed afhalen
 • stofzuigen
 • sanitair schoon achterlaten
 • vuilnisbak legen
 • keukengerei, koffieapparaat, oven, kookplaat e.d. schoon afleveren.

Wilt u dit werk liever aan ons overlaten, dan rekenen wij voor:

 • de tenten en campervan veertig (40) euro extra
 • voor de gites 1,2,3 en 4 vijfenvijftig (55) euro extra per boeking
 • voor gite 5 vijfzeventig (75) euro extra per boeking

U kunt dit bij uw reservering opgeven.

Linnengoed

Beddengoed en keukenlinnen zijn bij de prijs inbegrepen, handdoekpakketten zijn te huur.

Huisdieren

Het meebrengen van huisdieren is in overleg toegestaan; schade aangericht door uw huisdier wordt echter op u verhaald.

Maximaal aantal personen

Het maximaal aantal personen van de betreffende tipi, boogtent, campervan, campingplaats of gite mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk is overeengekomen met de verhuurder, hetgeen met meerprijs gepaard gaat.

Voor eventuele bezoekers dient vooraf toestemming gevraagd te worden. Het gebruik van het zwembad door bezoekers is niet toegestaan.

Energie

Alle prijzen zijn inclusief water en elektriciteit. Er wordt echter wel van u verwacht hier bewust mee om te gaan.

Aansprakelijkheid

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde behoren, schade aangebracht door medebewoners of huisdieren wordt op hem/haar verhaald.

Verhuurder kan geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder of zijn medebewoners die zich in de gehuurde tipi, boogtent, gite of ander gebouw van Roussel bevinden.

Ondanks de uiterst zorgvuldige samenstelling van ons aanbod tipi’s, boogtenten, gites en campingplaatsen kunnen wij voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse veranderingen van situaties buiten onze schuld en/of medeweten geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan op het terrein in het algemeen. Het verblijf op het terrein in en om het zwembad op en om de speeltoestellen welke aanwezig zijn op Roussel zijn voor eigen verantwoording. 

Roussel

Roussel