Over ons

Een ander soort camping

Over ons

SINDS 2005

Wij zijn Petra en Wil Kouwenhoven, met onze 5 kinderen (Vicky 1998, Ciska 2000, Roel 2000, Wilco 2001 en Bjorn 2005) zijn wij in juli 2005 verhuisd naar het zonnige Zuid-West Frankrijk. Hier, vlakbij het gezellige stadje Moissac, hebben wij een unieke plek gevonden. Zodra u ons terrein oprijdt heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving en een aangrenzend meer, bij helder weer zijn zelfs de Pyreneeën te zien.>

 Vogels, kikkers en krekels zijn talrijk aanwezig en met elkaar zorgen zij ’s avonds vaak voor een mooi “concert”.

 Kinderen zijn  meer dan welkom op onze kleinschalige familie camping, zij zullen zich zeker vermaken met o.a. de speeltoestellen, de skelters, de trampoline, het zwembad, de dieren etc.

Ook zonder kinderen is het bij ons heerlijk vertoeven, geniet van de stilte en de mooie natuur. Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen of sportief bezig te zijn. Fietsen, wandelen, hardlopen, kanoën, golfen, paardrijden, zweefvliegen etc. behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Vooral in de zomermaanden zijn er in de nabije omgeving diverse dorpsfeesten, avondmarkten (met gezellige franse live muziek), brocantes en vide greniers (rommelmarkten) te vinden. Buiten het hoogseizoen zijn er wat minder georganiseerde activiteiten maar de wekelijkse markten, brocantes en vide greniers zijn er altijd.

Indien gewenst staan wij graag voor u klaar om allerlei tips voor uitstapjes te geven.

 Naast de campingactiviteiten houden wij ons bezig met het fokken van Solognote schapen. Verder bestaat onze “veestapel” uit pony’s, paarden, mini-varkens, kippen, papegaaien, poesjes en onze hond Lilly. De wol van onze schapen en de lavendel, die u in grote aantallen op ons terrein aantreft, verwerken wij tot produkten die u aantreft in ons winkeltje.

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Kamperen maar dan anders!

Roussel

Roussel

Roussel